28. November 2023

Tällä viikolla digitaalisen valuutan harrastajat ovat keskustelleet verkkomaksuista, erityisesti Bitcoin- ja Ethereum-blokkiketjuihin liittyvistä transaktiomaksuista. Viime sunnuntaina 21. kesäkuuta yksi Ethereumin kannattaja totesi, että viimeisen 16 päivän aikana Ethereumin käyttäjät ovat maksaneet enemmän verkon hyödyntämiseksi kuin Bitcoinin käyttäjät.

Kaikissa digitaalisissa valuutoissa, kuten bitcoin, ethereum, bitcoin cash ja litecoin, on verkko- tai kaivosmaksu, joka liittyy jokaisen tapahtuman lähettämiseen

Tämä tarkoittaa, että jotta voidaan lähettää murto-osa bitcoinista ( BTC ), lompakossa on oltava riittävästi BTC-koodia kattamaan myös lähetysmaksu.

Julkaisupäivänä tietosivusto bitinfocharts.com näyttää, että BTC- verkon keskimääräinen maksu oli 1,14 dollaria tapahtumaa kohden 22. kesäkuuta. Ethereum ( ETH ) -verkkomaksut osoittivat, että keskimääräinen palkkio kyseisenä päivänä oli noin 0,62 dollaria lähetystä kohti. Bitcoin-käteisvarojen ( BCH ) keskimääräinen maksu on 0,006 dollaria tapahtumaa kohden tai kuusi kymmenesosaa Yhdysvaltain pennistä. Nyt kaikki BTC- maksujen tallennussivustot eivät ole täsmälleen samoja, koska käytetystä sivustosta riippuen on olemassa monia erilaisia ​​keskiarvoja.

Ethereum-verkkomaksut siirtyvät Bitcoin-transaktiomaksujen yläpuolelle kahdella viikolla suoraan
Bitcoin ( BTC ) keskimääräinen transaktiomaksu (txn) 22. kesäkuuta 2020 oli 1,13 dollaria per txn.

Ethereumin ( ETH ) keskiarvo oli 0,62 dollaria tapahtumaa kohden ja Bitcoin Cash ( BCH ) txn-palkkiot olivat noin 0,0065 dollaria

Billfodl.com -yrityksen tarjoaman maksunlaskentaverkkosivuston mukaan seuraava lohkomaksu , joka vaaditaan, jotta tapahtuma lopetetaan seuraavassa lohkossa (10 minuuttia), on tänään 0,87 dollaria. Samoin 23. kesäkuuta keskimääräinen maksu seuraaviin kolmeen lohkoon pääsemisestä on sama hinta. Jos henkilö maksaa 0,73 dollaria per BTC- maksu, kauppa vahvistetaan mahdollisesti kuuden lohkon (1 tunti) sisällä.

Ethereum-verkkomaksut siirtyvät Bitcoin-transaktiomaksujen yläpuolelle kahdella viikolla suoraan
Tänään, tiistaina, 23. kesäkuuta 2020, Bitcoin ( BTC ) -tapahtumat ovat 0,87 dollaria txn: lta nopeimman tapahtuman vahvistuksen yhteydessä.

Kuuden lohkon maksu toisi ETH- transaktiomaksut paljon lähempänä nykyisiä BTC- maksuja, jotka bitinfocharts.com näyttää olevan 0,62 dollaria. Coin Metrics -kaaviot osoittavat, että ETH- transaktiomaksut ovat olleet peräkkäin korkeammat kuin BTC : n maksut kesäkuussa. Tunnettu ETH- puolustaja Twitterissä Eric.eth ( Eric Conner – @econoar ) kertoi sunnuntaina 15 000 seuraajalleen:

Ethereumin käyttäjät ovat 16 päivän ajan maksaneet verkon käytöstä enemmän kuin Bitcoin-käyttäjät.