17. November 2020 By admin Off

Bitcoin vetää takaisin Joe Biden -voiton jälkeen

Se on ollut melko viikko kärsivällisyyttä USA: lle ja koko maailmalle yleensä. Onko politiikasta tullut huono vai hyvä viikko, riippuu kenenkään kannasta. Kuitenkin Bitcoin (BTC) hodlers , se oli hyvä viikko.

Lippulaiva-salauksen hinta on noussut yli 8,5% viimeisten seitsemän päivän aikana

Se on nyt noin 15 000 dollaria ja viettänyt yli 100 päivää yli 10 000 dollaria. Tämä Bitcoin Code hintatoiminta on saanut joitain asiantuntijoita ennustamaan uutta piikkiä. Toiset matkustavat nyt muistilinjoilla ja tarkastelevat vuotta 2016 positiivisten merkkien löytämiseksi.

Vuonna 2016 se oli myös esivaalien aika, ja vakautta seurasi massiivinen mielenosoitus. Bitcoinin seuraava vastustustaso on 17 000 dollaria. Saavuttaako bitcoin tämän tason? Paljon siitä riippuu siitä, kuinka pitkälle se putoaa ensin.

Valaat ovat optimistisia, koska vaalipäivänä 58 861 BTC siirtyi pois Binancesta, mikä tarkoittaa huikeaa 816 miljoonaa dollaria. Tämä liike voi johtua kaupasta. On kuitenkin myös mahdollista, että valaat valmistautuvat hintaralliin.

Lähes 1 miljardi dollaria muutti myös Silk Road -lompakosta ensimmäistä kertaa vuoden 2015 jälkeen. Se voi johtua hakkeroinnista, mutta aika näyttää siitä. Omalta PayPal on optimistinen tulevaisuuden BTC. Maksayritys nostaa viikoittaisia ​​ostorajoituksiaan 10000 dollarista 15000 dollariin.

Salalla on myös uusi ystävä Yhdysvaltain senaatissa. Republikaanien Cynthia Lummis voitti kilpailun Wyomingin edustajana. Hän hankki ensimmäisen kerran bitcoinin vuonna 2013 ja uskoo, että digitaalisesta valuutasta voi tulla luotettava arvovarasto.

Blockchain on myös hereillä

Mutta tällä hetkellä ei vain bitcoin menesty hyvin. Taustalla oleva bitcoin-tekniikka on myös rullalla. Associated Press onnistui käyttämään lohkoketjua vaalitulosten julkaisemiseen samalla, kun taattiin, että näitä numeroita ei voitu hakata. Australian senaatin jäsen Andrew Bragg on ajautunut loputtomasti lohkoketjuun keinona helpottaa taloudellista noudattamista.

Gibraltar on liittynyt Global Blockchain Business Counciliin tarkkailevana jäsenenä. Mielenkiintoista on, että Britannian merentakainen alue liittyy yli 50 maahan neuvostoon, ja se aikoo edistää blockchainin käyttöä saarella.

Bangladeshin HSBC: n paikallinen osasto on myös onnistunut tekemään maan ensimmäisen kansainvälisen blockchain-kaupan rahoitustapahtuman. Mukana olevan digitaalisen hyvityskirjan käsittely kesti tuskin 24 tuntia. Ilman estoketjua sama prosessi kestäisi viisi tai kymmenen päivää.

Bitcoin ja sen taustalla oleva lohkoketju voivat olla nousussa. Kuitenkin hajautettu rahoitus (Deli) markkinat ovat alkaneet rauhoittua. Ethereumin palkkiot laskevat huomattavasti, mutta Electroneum on hereillä ja aktiivinen. Tämä kryptovaluuttamaksuverkosto on juhlimassa kolmatta vuosipäivää. Sen tavoitteena on laajentaa ETN-kolikon käyttöä ja kasvattaa AnyTask-keikka-alustaa .